DomovNoviceKoper obiskali potniki dveh potniških ladij

Koper obiskali potniki dveh potniških ladij

Novice Preglej vse novice
Deli vsebino

Danes na potniškem terminalu v Kopru gostimo luksuzni potniški ladji MSC Poesia, ki se je prvič pri nas mudila 27. aprila in Viking Star, ki smo jo na našem privezu prav tako že občudovali.

K nam sta pripluli iz Zadra in Benetk, skupno pa sta pripeljali 2950 potnikov, ki so danes preplavili koprske ulice.

V rekordni sezoni, ko v Kopru pričakujemo približno 100.000 potnikov, bodo prvič pri nas privezane še Mein Schiff 2, ki bo pri nas privezana 12. maja, že naslednji dan pa bomo gostili Tui Discovery 2, medtem ko 3. novembra na privezu v Kopru pričakujemo velikanko Seaborn Ovation.

MSC Poesia, ki je k nam priplula iz Zadra je pripeljala 2085 potnikov, katerim nudi luksuzno doživetje. Odslej se bo na svoji poti ustavljala tudi pri nas. Zagotovo je ena njenih posebnosti ta, da svojim potnikom nudi zanimivo športno doživetje, saj na njej najdemo teniško igrišče, igrišče za košarko, telovadnico, fitness in igrišče za golf. Za vse tiste, ki si želijo izkusiti čar kockanja pa je tu luksuzna igralnica. Pozabili niso niti na vse, ki si želijo spočiti v zen kotičku in na otroke za katere imajo pripravljeni prav posebeni igralnici, ki so ju poimenovali Kamena doba in Dinozavrova igralnica. Poleg naštetega osebje na ladji razvaja tudi gastronomske brbončice potnikov, ki lahko uživajo v avtentičnem japonskem Sushi baru ali pa se razvajajo z vrhunsko pripravljeno pico, ki jo je na ladji pred časom imel možnost poskusiti tudi koprski župan Boris Popovič.

V Kopru prvič na obisku luksuzna MSC Poesia

Viking Star, ki je k nam priplula iz Benetk in k nam pripeljala 865 potnikov prav tako odlikuje luksuzno doživetje. Potniki namreč lahko uživajo ob detajlih skandinavskega stila, ki so ga oblikovalci prepletli z eleganco. Kljub temu pa je velik poudarek podjetja Viking Ocean Cruises, ki ima ladjo v lasti, na destinacijah, ki potnikom ponujajo bogato paleto kulturne dediščine in zanimive izkušnje, tako na področju športnega turizma, družinskega turizma kot tudi kulinarike krajev, ki jih obiščejo.