DomovProsti časZačenjajo se Martinovanja

Začenjajo se Martinovanja

Novice Preglej vse novice
Deli vsebino

V Mestni občini Koper nas v prihodnjih dneh čaka kar nekaj prireditev, ki bodo namenjene čaščenju in okušanju mladega vina.

Osrednje prizorišče Martinovanja v Mestni občini Koper bo letos v šotoru na parkirišču pri stadionu Bonifika, kjer bo med četrtkom in soboto 20. Martinovanje v Kopru. Slednje se bo začelo danes, ob 16. uri z degustacijo vin istrskih vinogradnikov, čemur bo sledilo kronanje nove vinske kraljice slovenske Istre ob spremljavi pihalnega orkestra, večer pa bo popestrila zabava z Žavbi bandom in Mambo Kingsi.

Jutri, 10. novembra, boste šotor lahko obiskali že od 12. ure dalje, med 16. in 18. uro boste znova lahko degustirali vina istrskih vinogradnikov, zvečer pa se zabavali v ritmih Tria Teci Teci in Gedore.

Tudi v soboto, 11. novembra, se bodo vrata šotora odprla že ob 12. uri, ob 18.30 bo na sporedu krst mladega vina s kraljem refoška, zvečer pa zabava v družbi klape Capris in skupine Tequila.

Od jutri pa do nedelje ste vabljeni tudi na Martinjo v Marezige, ki bo v marežganski kanavi tudi letos postregla z odličnim vinom, domačo kulinariko in spremljevalnim programom, v soboto in nedeljo bo Martinja tudi v Kubedu, jutri pa bodo Martinovanje pripravili tudi na Škofijah.