DomovProsti časCMK: Otvoritev platforme Start-up Koper za vse, ki vstopate v svet podjetništva

CMK: Otvoritev platforme Start-up Koper za vse, ki vstopate v svet podjetništva

Naši krajiProsti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

Jutri, 15. junija, ob 19.30, se bo v prostorih Centra mladih Koper odvil otvoritveni dogodek platforme Start-up Koper – Capodistria, ki je enotni podporni podjetniški program v Mestni občini Koper in širše, namenjen dvigu podjetniške kulture med mladimi.

Projekt, ki ga je že pred časom podprla tudi Mestna občina Koper, je namenjen predvsem spodbujanju ustanavljanja novih startup podjetij in inovativnemu reševanju konkretnih podjetniških izzivov.

Podpora podjetniškim idejam, ki se rojevajo v garaži

Podjetniški natečaj in nagrade

Ob otvoritvenem dogodku bo potekal tudi podpis sporazuma med deležniki podpornega okolja za mlade. Sledil bo pogovor z uspešnimi start-upi. Vprašanja, ki vas zanimajo, boste tako lahko postavili Mitji Šafarju (CEO Ensol 360 d.o.o.), ki je direktor enega vodilnih in inovativnejših star-tup podjetij na področju kartinga in Martinu Kotrletu (Bitnot d.o.o.), ki je s projektom pametna ključavnica Teodoor na spletni platformi Kickstarter prejel preko 200.000 evrov investicije.

Poleg tega bodo najavili tudi natečaj Start-up Koper – Capodistria 2017, z glavno nagrado: obisk startup okolja na Dunaju in paket storitev podjetniške podpore, ter drugimi nagradami, v skupnem znesku 5.000 evrov.