DomovProsti časNa CMK-jev oder prihaja poetični noise

Na CMK-jev oder prihaja poetični noise

Prosti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

Na CMK-jev oder to soboto, 16. junija, ob 20. uri prihaja poetični noise ljubljanskih nevemnevem, pred njimi pa bo na terasi ogrel zasanjani Spiral Mind.

“Skupina nevemnevem so zavezani hrupnim ekspresijam, brezkompromisnim medžanrskim izletom v neznano, fragmentiranju poetičnih tekstov in nenadnim prebliskom DIY elektronskih vezij. S svojim razdiralnim hrupom, ki se napaja iz širokega spektra glasbenih zapuščin, od no-wave glasbe do free jazza, se na prizorišču gibljejo že od leta 2011. Bili so klubski maratonci leta 2015, sedaj pa se iz zatišja vračajo z albumom, ki dokumentira njihovo večletno ustvarjalno pot,” so skupino orisali v Centru mladih Koper.

Svoj novi album Čisto malo ljudi, ki je izšel v prvih dneh julija bodo predstavili 16. junija v Centru Mladih Koper. Pred njimi pa bodo nastopili Spiral Mind, lokalni synth guru, katerega zvočna paleta se giblje med zasanjanimi zvoki analognih ter hladnimi zvoki digitalnih sintesajzerjev, funky-fusion kitarami, včasih upbeat, drugič pa low-temp ritmi.

Vabljeni v Center mladih Koper.