DomovProsti časPaninfest se seli na Titov trg

Paninfest se seli na Titov trg

Prosti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

Bar Cameral bo  v sodelovanju z Mestno občino Koper, v soboto 26. maja, ob 18. uri že četrtič gostil priljubljeno prireditev Festival koprskega panina – Paninfest. Festival bodo letos iz Čevljarske ulice preselili na Titov trg.

Kot so sporočili organizatorji, se festival, ki je postal že tradiconalen seli, saj je prav tako kot izvedba Festivala mikropivovarjev prerasel Čevljarsko ulico. Zato boste vsi ljubitelji paninov na svoj račun letos prišli v objemu Titovega trga. 

Foto: Bar Cameral

Za gurmanske sendviče bo poskrbelo kar deset lokalnih ponudnikov hrane. Tako boste lahko uživali ob paninih gostilne Pri Tinetu, Rifugio bar, NORO, Urban Piqniq, Hiša Refoška, Kulinarika & vino, Osmica Krmac, Gorki chili, Longibar Koper, vegani in vegetarijanci pa boste na svoj račun prišli na stojnicah Hiše De Rin in Na stopničkah.

Tudi letos se obeta boj za najboljši panin. Naj spomnimo, da sta si v lanskem letu prvo mesto delili koprska gostilna Pri Tinetu in črnokalski Raviol. Tako boste obiskovalci ob nakupu paninov prejeli glasovnice, s katerimi boste prispevali polovico glasov pri izboru
najboljšega panina, drugo polovico glasov pa bo podala strokovna komisija.