DomovProsti časMK ZABAVLJE: Obeta se motoristično obarvan vikend

MK ZABAVLJE: Obeta se motoristično obarvan vikend

Prosti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

Med 25. in 27. majem nas bo znova objel vonj po bencinu in zažganih gumah, pod težo jeklenih konjičkov se bodo namreč šibila tla v Zabavljah. Motoristični klub Zabavlje ob podpori Mestne občine Koper organizira 3. moto zbor. 

Organizator pričakuje številčno udeležbo motoristov iz vse Slovenije pa tudi od drugod. Za vse, ki bodo prišli od daleč so organizirali brezplačno kampiranje, vsak dan pa se bodo na prizorišču odvijale tudi zabavne igre za motoriste. Poleg tega bo tako v petek kot tudi v soboto poskrbljeno za glasbeno poslastico.

V petek, ko bodo od 17. ure dalje motoristi postavili svoje šotore, jih namreč čaka akustičen večer ob zvokih dobre stare rock glasbe, medtem ko jih bodo v soboto po panoramski vožnji, ki se bo pričela ob 15. uri zabavale glasbene skupine Batista Cadillac, Cowboys from Hell in Warmup Bones.

Poskrbljeno bo tudi za vse ljubitelje starih motociklov, saj bodo na ogled postavljena nekatera Tomosova vozila iz koprskega muzeja Tomos. Da bo vse skupaj še bolj zabavno, pa bo organiziran tudi srečelov, kjer bodo motoristi lahko zadeli privlačne, predvsem pa uporabne nagrade. Vse skupaj pa bo zaokrožila predstavitev pripomočkov za čiščenje motornih koles. Več informacij o samem dogodku pa najdete TUKAJ!