DomovProsti časPARK VODNIH ŠPORTOV: To soboto bo ponovno zaživel Active Koper

PARK VODNIH ŠPORTOV: To soboto bo ponovno zaživel Active Koper

Naši krajiProsti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

To soboto, 17. junija, bo na kopališču v Žusterni zaživel park vodnih športov in z morjem povezanih aktivnosti Active Koper.

V parku Active Koper se boste v juniju lahko zabavali ob sobotah in nedeljah med 9. in 21. uro, v juliju in avgustu pa vse dni v tednu, septembra pa znova ob sobotah in nedeljah, in sicer med 9. in 20. uro in to vse do 24. septembra, ko bo park zaprl svoja vrata.

Ponudba različnih vodnih aktivnosti in športov na enem mestu

Active Koper bo tudi letos na enem mestu združil ponudbo vodnih aktivnosti in športov, kot so  jadranje, potapljanje, windsurf, znova bo na voljo priljubljena izposoja SUP-a, vožnja s pedalini, izposoja vodnih koles in številne druge z morjem povezane radosti.

Po lanskoletnem odličnem odzivu si v Mestni občini Koper in Javnemu zavodu za šport in mladino Mestne občine Koper kot upravitelju kopališča v Žusterni, ki v sodelovanju z različnimi društvi in posamezniki omogočajo izvedbo projekta Active Koper, obetajo, da bo ponudba Active Koper tudi letos navdušila tako domačine, kot tudi tuje obiskovalce naše občine. Predvsem pa bo bogata ponudba Active Koper še dodatno popestrila poletno dogajanje na območju med Izolo in Koprom, ki je po umiku prometa v zadnjih mesecih postalo vse bolj priljubljena lokacija za družine z otroki, rekreativce, pa tudi turiste.