DomovProsti časPomagajte soustvariti prihodnost turizma

Pomagajte soustvariti prihodnost turizma

Prosti časTurizem Preglej vse novice
Deli vsebino

Podjetje ARCTUR vabi vse, ki imajo ideje ali rešitve za turizem prihodnosti, da jim le-te posredujejo in tako pomagajo soustvariti prihodnost turizma.

V podjetju ARCTUR želijo idejo Turizma 4.0 razvijati v sodelovanju z najrazličnejšimi kreativnimi in inovativnimi dušami. Za to, da bi ustvarjali turistične storitve, ki temeljijo na resničnih potrebah in željah turistov, vabijo vse, ki si želijo z njimi deliti svoje ideje in rešitve, da izpolnijo obrazec za zbiranje predlogov.

V omenjenem podjetju se namreč zavedajo, da tehnologije prinašajo veliko sprememb in želijo si, da jim Slovenija ne bi samo sledila, ampak jih tudi soustvarjala. Kot pravijo, je partnerstvo za Turizem 4.0 nastalo z vizijo, da Slovenija postane testni poligon, ki združuje upravljavce fizičnih prostorov (mest, občin) z vodilnimi slovenskimi raziskovalnimi in izobraževalnimi ustanovami na tem področju ter najboljšimi tehnološkimi strokovnjaki in razvijalci. Njihov namen je ustvariti inovativen ekosistem, ki črpa izkušnje iz bogate zgodovine turističnega poslovanja in, v skladu s tehnološkim razvojem, ustvarja čarobnost združevanja digitalnega in fizičnega sveta v eno, obogateno turistično doživetje.

Pismo podpore za Partnerstvo Turizem 4.0 je oddala tudi Mestna občina Koper.

Oddajte svoje predloge in tako tudi vi prispevajte k inovativnejšemu razvoju turizma v Mestni občini Koper in Sloveniji.