DomovNaši krajiV Večgeneracijskem centru Morje Koper so za vas pripravili aktiven oktober

V Večgeneracijskem centru Morje Koper so za vas pripravili aktiven oktober

Prosti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

V Večgeneracijskem centru Morje Koper bo tudi v oktobru pestro dogajanje. Izdelovali boste rožnate pletenine, odšli skozi potopisno predavanje na potep na Filipine, se zabavali ob zanimivih delavnicah in še marsičem.

Že danes, ob 15. uri, vas tako pričakujejo pridne roke pletilj v Hlavatyjevem parku na dnevu Rožnatih pletenin, kjer boste svoje pletiljske sposobnosti lahko preizkusili tudi sami.

V četrtek, 5. oktobra, ob 17.30 pa vas čaka zanimivo potopisno predavanje Potepanje po Filipinih, medtem, ko se boste 10. oktobra lahko s svetovalci Svetovalnega centra za otroke, mladostnike in starše Koper, pogovarjali o poti do notranjega zadovoljstva in sreče otrok.

Foto: Večgeneracijski center Morje Koper facebook

V ponedeljek, 16. oktobra in v sredo, 18. oktobra, bo na razpolago skupina za samopomoč. V ponedeljek se boste soočili z vsakodnevnimi izzivi, v sredo pa bo beseda tekla o nasilju.

V torek, 24. oktobra bo potekala delavnica Rdečega križa Poškodbe in zastrupitve: prva pomoč doma že v sredo, 25. oktobra pa boste lahko prisostvovali predavanju Čiščenje in vzdrževanje implantantov (zobnih vsadkov).

V četrtek, 26. oktobra vas v VGC Koper vabijo na delavnico o Samomotivaciji, medtem ko bodo 30. oktobra potekale počitniške delavnice za osnovnošolce.

Seveda pa v večgeneracijskem centru niso pozabili na izobraževalno noto. Tako so za vse zainteresirane pripravili različne jezikovne tečaje, tečaj kvačkanja, vadbo z elementi joge, učne ure kitare in še veliko več.

Več o dejavnostih centra pa najdete TUKAJ!