DomovŠportPamić: “Ničesar ne smemo obžalovati”

Pamić: “Ničesar ne smemo obžalovati”

Šport Preglej vse novice
Deli vsebino

Po prespani noči se ekipa FC Luke Koper že osredotoča na prihajajočo tekmo, ki jo bodo odigrali v soboto proti Domžalam. Z včerajšnjega gostovanja v Celju so se domov vrnili s točko. Fantje so dokazali, da se lahko od njih pod novim vodstvom pričakuje še več. Kljub vsemu pa ostaja nekoliko grenak priokus zaradi izgubljenih priložnosti, ki so se jim včeraj ponudile v končnici tekme.

Nogomet
Foto: Prva Liga Telekom Slovenije

Trener Igor Pamić je z rezultatom svojih varovancev zadovoljen

Koprčani so se v tekmo podali v doslej še nikoli videni enajsterici. Na položaju osrednjih branilcev sta zaradi poškodbe Tonija Datkovića in Šimeta Gregova zaigrala Haris Dedić in Gregor Sikošek, ki sta bočna branilca. Trener Igor Pamić je bil nad končnim rezultatom zadovoljen: “V Celje smo prišli brez petih za nas izjemno pomembnih igralcev. Bili smo praktično brez celotne osrednje obrambe. Ne moremo in ne smemo obžalovati ničesar. Najbolj pomembno je, da smo bili enakopravni nasprotniku. Celjani so nam povzročali težave predvsem s podajami z bočnih položajev, ki so bile namenjene našima srednjima branilcema.

Nogomet
Foto: Prva Liga Telekom Slovenije

Kljub vsemu pa so se Koprčanom v končnici tekme ponudile priložnosti za poln izkupiček. Predvsem priložnosti Štromajerja z glavo in Pučka, ki se je znašel iz oči v oči s celjskim vratarjem, sta tisti, ki ju lahko kozlički obžalujejo: “Realno gledano je po priložnostih na obeh straneh remi najpravičnejši rezultat. Žal mi je le, da nismo bolj mirno reagirali v zadnjih desetih minutah, ko sta se nam ponudili dve izredni priložnosti,” se je strinjal hrvaški strateg.

Koprčane naslednja priložnost za točke in prekinitev serije petih tekem brez zmage čaka v soboto, ko na Bonifiko prihajajo Domžale. *