DomovProsti časActive Koper od jutri dalje vse dni v tednu

Active Koper od jutri dalje vse dni v tednu

Prosti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

Park vodnih športov in z morjem povezanih aktivnosti Active Koper bo z mesecem julijem začel obratovati vse dni v tednu. Od jutri dalje bo na voljo tudi zorbing žoga.

Park vodnih športov in z morjem povezanih aktivnosti Active Koper, ki na kopališču Žusterna na enem mestu združuje jadranje, potapljanje, windsurf, supanje, vožnjo s pedalini in vodnimi kolesi ter druge z morjem povezane aktivnosti, bo od jutri, 1. julija dalje, začel obratovati vse dni v tednu. Tako se boste julija in avgusta v morskih aktivnostih lahko zabavali vsak dan med 9. in 21. uro, v septembru pa znova ob koncih tedna med 9. in 20. uro. 

Privoščite si adrenalinsko dogodivščino z žogo Zorb. Foto: ekoper.si

Vesela novica za vse zabave željne je, da bo od jutri dalje v parku Active Koper na voljo tudi izposoja adrenalinske žoge Zorb. Gre za  ogromno prosojno plastično žogo, v katero zleze uporabnik, ki se nato sprehaja ali kotali po morju. Za 15-minutno izposojo zorbing žoge boste odšteli pet evrov, za polurni najem pa sedem evrov.

Sicer pa Active Koper tudi letos ponuja aktivnosti na kopnem, tako si boste v sklopu aktivnosti letos lahko izposodili tudi gorsko kolo in se od morja odpravili na raziskovanje zelenega območja Mestne občine Koper.

Več na www.activekoper.si